И мойта пущина издаде багажа.На едния ден вечерта усетих,че ходът на педала е станал по-къс и докато предприема някакви мерки,на следващата сутрин на път за работа ме остави гадината.Оказа се,че е тази над скоростната кутия.Смених я с нова Метели.Прочистихме и обезвъздушихме системата и всичко ок.Но ходът на съединителя пак има по-къс ход с 1/4 някъде,точно както преди да се прецака помпата.Възможно ли е и тази на педала и тя да е тръгнала,или проблемът е другаде?И ако да и от нея ли да очаквам толкова бързо да се прецака?Прегледах и другите теми в раздела,но не можах да намеря отговор на въпросите ми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помпи на съединител
Collapse
X
-
Не че е невъзможно да те остявят и двете по едно и също време, но ако е помпата, то поне трябва да имаш индикации - петно в краката.
От това, което си писал си миля, че хода на педала трябва да се върне към нормалния си ход. Да не би да не сте обезвъздушили хубаво или не сте доляли достатъчно течност в казанчето...sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
-
Не вярно,помпата на педала може да е сдала багажа и без да тече,просто се износва буталцето и хода се променя,или не се врща докрай педалаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Малко се пооправи педалът.Ще проверя пак дали е обезвъдушена добре и евентуално дали трябва още спирачна течност и се надявам да се оправи напълно.
Тенкс за бързите отговори!Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщениеколега извинявам се за намесата но би ли ми казал откъде точно се обезвъздошава166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment